Mihai IOSIF

Manager
Mihai IOSIF

Mihai Iosif este Manager in cadrul Departamentului Tehnic al companiei.

Mihai a absolvit cursurile Facultatii de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti, fiind licentiat in domeniul Stiinta Mediului si a urmat programul de studii universitare de master “Evaluarea Integrata a Starii Mediului” din cadrul aceleiasi facultati. Mihai cunoaste foarte bine limba engleza si a obtinut un Certificat „Cambridge  Certificate in Advanced English – level C1”.

Mihai are experienta in realizarea investigatiilor de mediu de nivel I si II, auditurilor de conformare legislativa si corporativa de mediu, auditurilor de mediu pentru tranzactionari (due diligence), studiilor de evaluare a impactului asupra mediului, managementul deseurilor si a documentatiilor tehnice din domeniul gospodaririi apelor.

Cunoaste foarte bine legislatia de mediu in vigoare in Romania si a coordonat si implementat proiecte de remedieri pentru companii ce operează in diverse industrii. Are o experienta semnificativa in identificarea celor mai potrivite metode de remediere si in implementarea acestora in conformitate cu cerintele legislatiei in vigoare si nevoile clientilor.