Mihai CONSTANTIN

Senior Consultant
Mihai CONSTANTIN

Mihai Constantin este Senior Consultant in cadrul Departamentului Tehnic al companiei.

Mihai a absolvit cursurile Facultatii de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului, specializarea Ingineria Mediului, din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti si ale Masterului in Managementul Mediului si Dezvoltare Durabila, organizat de catre Facultatea de Energetica din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti. In prezent este doctorand al Scolii Doctorale din Energetica, in cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti. Este fluent in limba engleza si cunoaste bine limba franceza.

Mihai are experienta in supervizarea lucrarilor de decontaminare, precum si in elaborarea diferitelor studii si documentatii, pentru companii ce activeaza in domenii precum: investitii imobiliare, petrol si gaze, retail, etc.

Mihai a fost implicat in elaborarea de studii de solutie, precum si in activitati specifice proiectelor de remediere. A acumulat o experienta importanta in supervizarea lucrarilor de decontaminare, putand oferi asistenta tehnica si solutii pentru eventualele probleme punctuale ce pot aparea pe parcursul desfasurarii unui asemenea proiect.

Mihai a fost detasat pe santiere perioade indelungate de timp si a supervizat si coordonat lucrari de remediere desfasurate in paralel cu activitatile de constructii, prelevand probe de sol si apa subterana si oferind asistenta tehnica prompta si eficienta.