Sorin NASTASE

Manager
Sorin NASTASE

Sorin Nastase este Manager in cadrul Departamentului Tehnic al companiei.

Sorin a absolvit cursurile Facultatii de Geografie si Geologie din cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi si ale Masterului de Inginerie geologica ambientala din cadrul Facultatii de Geologie si Geofizica a Universitatii Bucuresti. In timpul facultatii a studiat geologia timp de 5 luni in cadrul Universita degli Studi di Torino, Italia, ca bursier Erasmus. Este fluent in limba engleza.

Sorin are o experienta de 8 ani in domeniul consultantei de mediu, in mod particular in realizarea auditurilor de mediu pentru tranzactionari (due diligence), a auditurilor de conformare legislativa si corporativa de mediu si a bilanturilor de mediu. Are o bogata experienta in coordonarea investigatiilor privind calitatea solului si apei subterane si in managementul proiectelor de remediere de mediu.

A elaborat numeroase rapoarte geologice de investigare, dar si studii de solutie pentru proiecte de remediere. A supervizat lucrari de remediere pe santiere localizate in toata tara, acumuland o experienta semnificativa in ceea ce inseamna metode si tehnologii de decontaminare a mediului geologic si a apei. A coordonat echipe ce au oferit asistenta tehnica punctuala si solutii competente si personalizate in functie de cerintele clientilor.