Raluca SERBAN-VOINEA

Manager
Raluca SERBAN-VOINEA

Raluca Serban este Manager in cadrul Departamentului Tehnic al companiei.

Raluca este absolventa a Facultatii de Geografie din cadrul Universitatii din Bucuresti  si a Masterului privind gestiunea durabila a peisajelor geografice prin organizare si amenajare regionala.

Ea are 10 ani de experienta in elaborarea proiectelor de mediu.

In cadrul AUDITECO, Raluca a elaborat studii de mediu pentru diverse companii romanesti si straine, avand o foarte buna experienta in audituri de conformare legislativa, investigații de mediu de nivel I si II, audituri de tip due diligence pentru tranzactionari, dar si studii privind evaluarea cladirilor verzi in conformitate cu metoda de evaluare a impactului cladirilor asupra mediului BREEAM.

Este specializata in realizarea de studii de mediu cerute de legislatia romaneasca pentru obtinerea autorizatiilor/avizelor/acordurilor de mediu, in special studii de evaluare adecvata, studii privind monitorizarea biodiversitatii si rapoarte privind evaluarea impactului asupra mediului, bilanturi de mediu de nivel I si II, rapoarte de mediu, rapoarte de amplasament etc.

Raluca activeaza de 12 ani ca voluntar in cadrul Asociației Kogayon, un ONG de mediu din Romania, unde a coordonat proiecte referitoare la managementul ariilor naturale protejate, conservarea biodiversitatii si geodiversitatii, ecoturism si educatie ecologica. Printre premiile primite de Asociatia Kogayon se numara si Marele Premiu al Galei Societatii Civile in 2009.